Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Nyugdíj tanácsadás Bt Kft tagoknak

Nyugdíj tanácsadás, nyugdíj 2015, nyugdíj növelése: www.cegvezetoknek.hu/nyugdijnoveles.html

Nyugdíj tanácsadás - Nyugdíj, Szolgálati idő elismerési kérelem

2013. április 02. 12:05 - Kis István www.cegvezetoknek.hu

2013-tól megszűnt a szolgálati idő elismerési kérelem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyugellátásra jogosító szolgálati ideje, vagy egyéb kedvezményt biztosító ideje megállapítására nincs lehetőség.

A fővárosi és megyei kormányhivatalok nyugdíjbiztosítási igazgatóságai a nyugdíjbiztosítási nyilvántartásba bejelentett adatok egyeztetése érdekében 2013. január 1-jétől kezdődően folyamatosan, minden biztosítottra, (volt biztosítottra) vonatkozóan hatósági eljárást indítanak.

Az egyeztetési eljárás célja, hogy a nyugdíjbiztosítás hatósági nyilvántartásban szereplő, Önre vonatkozó, biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyairól és kereseteiről, jövedelmeiről tájékoztatást kapjon, illetve a közölt adatok jóváhagyása esetén megtörténjen azok teljes körű nyilvántartásba vétele, a nyugdíjbiztosítási hatósági nyilvántartásba történő bejegyzése.

Az egyeztetési eljárást a nyugdíjbiztosítási igazgatási szervek hivatalból, illetve
elektronikus ügyintézés keretében benyújtott kérelemre folytatják le.
Hivatalból az 1955. és 1959. között született biztosítottakkal történő adategyeztetési eljárások indulnak.

Nyugdíj növelése: www.cegvezetoknek.hu/nyugdijnoveles.html és Sikeres cégvezetők klubja: www.kisado.hu + ingyenes nyugdíj tanácsadás Bt Kft tagoknak: https://www.facebook.com/groups/nyugdijnoveles/